Copyright

Alle logoer tilhører deres respektive ejere.

Visa ® er et registreret varemærke tilhørende Visa International Service Association. Visa International Service Association er ikke en sponsor af, og er ikke tilknyttet kortlogo.dk. MasterCard ® er et registreret varemærke tilhørende MasterCard International, Inc. MasterCard International, Inc. er ikke en sponsor af, og er ikke tilknyttet kortlogo.dk. Discover ® Card er et registreret varemærke tilhørende Discover Financial Services, Inc. Discover Financial Services, Inc. er ikke en sponsor af, og er ikke tilknyttet kortlogo.dk. American Express ® er et registreret varemærke tilhørende American Express Company. American Express Company, er ikke en sponsor for og er ikke tilknyttet paymenticons.com. PayPal ® er et registreret varemærke tilhørende PayPal, Inc. PayPal, Inc. er ikke en sponsor og er ikke tilknyttet kortlogo.dk.

Alle logoer tilhører de respektive ejerer. Kortlogo.dk har ikke rettigheder over logoerne og de respektive varermærker på kortlogo.dk.

Alle kortlogoer på kortlogo.dk er ikke en sponsor af, og er ikke tilknyttet kortlogo.dk.

Kortlogo består kun som en service, til at få kortlogoerne på din webshop. Hvis du bruger logoer din butik/webshop/hjemmeside ikke modtager, er det under eget ansvar.

Kortlogo.dk er ikke associeret med logoerne der udbydes på siden.

Hvis du ønsker at klage vedr. fjernelse af Jeres logo på Kortlogo.dk bedes du kontakte os her.